arata
Filter
Arata:
Sorteaza dupa:
-45%
Oferte Preturi mici

Accesorii pentru copii

Accesoriile pentru copii trebuie să fie practice și în tendințe deopotrivă. Funcționalitatea este primordială atunci când vine vorba de îmbrăcăminte  pentru copii. Cel mai adesea, și cei mici acordă o mare importanță unui look în tendințe, la fel ca și cei mari. Accesoriile pentru copii pe care vi le punem la dispoziție vor satisface aceste două exigențe: sunt super practice și oferă un look super cool.

Accesorii călduroase pentru copii

Copiii sunt în general destul de friguroși. Au nevoie, drept urmare, nu doar de haine călduroase ci și de accesorii care să îi ajute să se protejeze de frig: mănuși, căciuli, fular…toate aceste accesorii sunt indispensabile încă de la o vârstă fragedă. Însă, accesoriile pentru copii trebuie să fie, în egală măsură, confortabile, pentru a nu-i incomoda pe copii atunci când sar sau aleargă.

Siguranța înainte de toate. Alege cu grijă accesoriile pentru copii

Regina gheții sau Prințul Zăpezii – la o anumită vârstă, copiii vor să aibă un cuvânt de spus în legătură cu alegerea hainelor. De aceea, accesoriile pentru copii pe care ți le oferim sunt nu doar funcționale ci și compuse din materiale premium. Designul cool și culorile în tendințe vin să completeze aspectul și reprezintă o pată de culoare în zilele capricioase de toamnă.

Astfel, copilul tău este mai vizibil în mulțimea de copii din parc, chiar și atunci când începe să se lase seara.

Accesorii plăcute la atingere pentru pielea sensibilă a copilului

Asta deoarece pielea copiilor este extrem de sensibilă și delicată. Eșarfele și fularul permit protejarea gâtului și feței micuțului tău indiferent de condițiile meteo. Pe de altă parte, vântul și umezeala nu pot intra printr-o geacă groasă, de calitate.

Confortabile fără să strângă: șosetele pentru copii reprezintă un accesoriu important

Dacă ai obiceiul să călătorești des împreună cu copiii, atunci cu siguranță următorul scenariu ți se pare cunoscut: șosetele nu sunt așezate în mod corect sau strâng piciorul delicat al copilului. Ceea ce înseamnă sfârșitul bunei dispozții în timpul unei plimbări sau drumeții. Fie că le alegi pentru o plimbare, pentru drumeție sau pentru schi – avem pentru tine cele mai potrivite șosete pentru copii, adaptate pentru orice ocazie. Varianta ideală pentru viața de zi cu zi este o combinație dintre o fibră sinetică și bumbac bio. Astfel, șosetele pentru copii se usucă mai repede dacă s-au udat în timpul jocului. Aruncă și tu o privire peste colecția noastră de șosete pentru copii.

Ochelari cu stil pentru copilul tău

Ești în căutarea unei perechi de ochelari cu stil pentru copilul tău, ideale pentru vacanța la mare? Rotunzi, aviator sau vintage, vei găsi o mare varietate de ochelari de soare pentru copii, ochelari care abia așteaptă să fie integrați în ținuta estivală a copilului.

Rucsacuri

Cea mai practică și mai la îndemână opțiune pentru grădiniță sau pentru școală, rucsacul reprezintă unul din cele mai populare accesorii în rândul copiilor. Vei găsi rucsacuri într-o mare varietate de culori și modele dar și dimensiuni, astfel încât vei găsi un rucsac ideal pentru fiecare copil.