Despre Noi

bs-blog-1

Povestea si misiunea

Copilaria este o sarbatoare!

Credem ca trebuie sa facem ca acele momente unice din viata copiilor nostri sa nu treaca fara a ne asigura ca ei se bucura cu adevarat fara sa le lipseasca mediul potrivit unei copilarii fericite.

Desi fizic copilaria o traim o singura data, putem fii din nou copii atunci cand cumparam o jucarie, facem o activitate impreuna cu copilul nostru sau exploram cunostinte noi odata cu cel mic.

Traiti copilaria din nou ca si cum copiii vostri sunt prietenii din copilarie cu care doreati sa petreceti ore in sir.

signature
Modele Noi
De la produsele cele mai noi ale creatorilor romani de haine si jucarii la cele mai noi produse ale multor branduri internationale.

Iubim sa construim momente.

Joaca si Educatie
Cel mai usor mod de a invata lucruri noi este prin joaca.
Copiii Dvs vor iubi si vor pretui momentele in care va veti jucati impreuna si in acest mod vor invata mai usor si vor acumula mai repede informatiile la care sunt expusi.
Calitate inainte de toate
Siguranta si dezvoltare!

Copiii trebuie sa se simta liberi si sa exploreze iar parintii linistiti atunci cand copiii folosesc un produs comercializat de noi.

Ce au cumparat alti parinti?

Este greu sa prioritizezi nevoile unui bebelus, copil indiferent cat de mult te organizezi, si asta pentru ca uneori nevoia lui de a fi fericit este mai simpla decat ne imaginam noi.

De aceea recomandam sa va informati cat mai mult si fiti deschisi tot timpul la tot ce-i nou.

Fiecare copil, parinte in parte au nevoi diferite insa este mai usor cand te poti consulta cu altcineva si poti vedea exemplele altora.

bs-blog-3
show