arata

Descriere

Lampa de veghe Puișor este ideală atat pentru copiii care dorm cu lumina mai puternică, cat și pentru copiii care sunt deranjați de lumină in cameră și asta cu ajutorul funcției de reglare a intensității luminii. Prin apăsarea scurtă pe capul puișorului, lampa pornește sau se oprește. La o apăsare lungă, lumina lămpii incepe să scadă sau să crească in intensitate, cursiv fără să treacă brusc de la o treaptă la alta.

Lampa Puișor emană o lumină caldă, potrivită pentru un somn cat mai odihnitor.

Lampa Puișor este prevăzuta și cu un sistem anticădere. Așa că dacă va fi așezată pe noptieră sau orice suprafață plană și este lovită/atinsă, aceasta nu va cădea ci va face doar o mișcare de balans pană se va stabiliza.

Bateria lămpii Puișor ține la o singură incărcare intre 8 ore (intensitate lumină maximă) și 200 de ore (intensitate lumină minimă). Incărcarea completă a lămpii se face in aproximativ 4.5 ore. Pachetul conține cablu de alimentare USB (1 m lungime), insă nu și incărcătorul.

Lampa poate fi ștearsă insa nu este recomandat să intre in contact cu apa. Poate fi utilizată și la exterior dar doar in condițiile in care este evitat contactul cu apa.

Poate fi luată și in pătuț, seara la culcare, pentru a citi copilului. Este foarte ușor de folosit și manipulat și deloc deranjantă lumina ei prin folosirea reglării intensității.

Informații suplimentare

Greutate 300 kg
Dimensiuni 10 × 10 × 15 cm
battery_type

Color

Alb, Beige

1 recenzie pentru Lampa de veghe Puisor cu lumina reglabila si baterie pana la 48h

  1. Corina Mihai (proprietar verificat)

    Foarte utila! Functia de reglare a intensitatii luminii face toti banii. Mai ales pentru copiii care nu pot dormi cu multa lumina dar nici prin intuneric. O poti regla exact cat ai nevoie de fiecare data. Bateria tine o noapte intreaga la intensitate mare si chiar mai mult daca o reglezi la o lumina slaba. Calitatea materialelor este foarte buna.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

-17%
Oferte Preturi mici